Företagsnamn - Slogan

Mediyoga
MediYoga är en medicinsk och terapeutisk yogaform med fokus på klinisk praktik och forskning, en mjuk men kraftfull yogaform som passar alla.

1997 medverkade vi i Sveriges första yogastudie i Karolinska Institutets regi, sedan dess har MediYoga medverkat i mer än 90 % av den vetenskapliga forskningen på yoga i Sverige. 
2010 tog Danderyds Sjukhus det första steget att som första sjukhus i Skandinavien erbjuda MediYoga om reguljär rehab till sina hjärtpatienter. 
Just nu medverkar vi i två av världens kanske största yogastudier i sitt slag: Förmaksflimmer på Danderyds Sjukhus och Hjärtsvikt på Karolinska Institutet.  

MediYoga erbjuds idag på mer än 160 sjukhus och vårdcentraler i Sverige inom flertalet olika kategorier som t.ex. stress/utmattning, psykiatri, cancervård, äldrevård, hjärta/kärl och i den palliativa vården m.fl.

Det som gör Mediyoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns (svensk) forskning som tydligt visar att Mediyoga fungerar och att alla instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap.

Måndagar kl.11 har jag pass i dom olika startpaketen
som är grunden i Mediyoga.
Sen finns det även fortsättningspass
för dig som vill ha lite mer.
(12 st varav 4 mjuk, 4 medel och 4 intensiv)
Passen är 75 minuter och du får låna 
ullmatta, filt och kudde.

Du är välkommen men du måste boka din plats eftersom det endast finns 8 platser/pass.  


För snabbast kontakt kan du skicka ett sms, annars provar du ringa.

070-7493826

Kostnad
180:-/gång (prishöjning from 1/1-19) 
700:- för 5 gånger 
1300:- för 10 gånger

Kika in senare så kommer det mer info
Site Builder drivs av  Vistaprint